<>

:(

Ni som tkr att jag ska lägga ner bloggen  säger de te mig ok?


Skor XD

Heej! jag hann tyvärr inte skriva igår. men jag var i kungens kurva och shoppade skor ^.^ min data är lite cp så jag kan inte ladda upp bilder :( nu har jag tyvärr inget mer att skriva om :(


Jaa..........

Heej! syrran har "kalas" nu så jag måste hålla mig ur vägen. igår var jag hos Alva (det skrev jag ju, men ändå) och vi var på IP och det var typ cup där men vi passade ändå. jag kände igen typ as många, jag ska skriva vilka jag såg: simon och raysan (dom går i min klass) fanny (blä) och emmy (går i fyran) och några killar i trean, och en av dom drog jag i näsan en gång! hahah! men sen så gick vi typ hem och åt middag och sen kolladde vi på talang sen skulle jag hem :( men men that's life. men nu ska jag gå en sväng med lillsyrran.



Chillar med kompis!

Heej! just nu så sitter jag hemma hos Alva och chillar! vi drack kaffe med as mycket socker! hahah! snart ska vi typ sminka oss och skit mycket ego bilder hahah! men glöm inte att det är veckans blogg tävling! så komentera MYCKET!!! och på facebook heter jag corne gulligaste angel! så bli gärna vän med mig! bara ni skriver vilka ni är! men nu ska jag och Alva ta lite ego bilder!



Förlåt, förlåt, förlåt!!

Hej och förlåt! min dator har varit helt dampig så internet har inte funkat på en vecka! as irriterande! men nu ska jag på dans så jag hinner inte skriva så mycket! skriver mer imorgon!


Veckans blogg tävling!!

Heej igen! nu ska jag ha en veckans blogg tävling som går till såhär:
du komenterar om varför just Du ska vinna, och sen så utser jag den som det bästa alibit att vinna! lycka till



Music saves my soul!

Aa, så är det verkligen! musiken räddar verkligen min själ. utan musiken skulle jag inte vara den jag är! usch! jag kan inte ens tänka på världen utan musik. det skulle kännas så övergivet och så ensamt!  iallafall jag är nog världens knasigaste. för att idag på rasten så stog jag och min bästis och kollade på när dom andra spelade king, och då så hejade vi såklart på alla tjejerna och då kom jag på en liten "dans", asså jag typ gjorde peace tecken och sa "peo peo peo!!" flera gånger och sen sa jag "vem är nummer ett? vem är nummer ett? JAG!" och pekade på mig själv. alla som gick förbi ba "ähh fett konstig tjej!?!" och jag och min bästis bara garvade. men men, jag är bara så, och det är jag stolt över! men nu ska jag spela jätte hög musik i hela huset och äta fett med godis!! för jag är hemma själv!!


här är en söt bild jag hittade!



Första dagen i skolan!

Idag så var det första dagen i skolan. det var väl roligt att träffa alla igen men det finns vissa ämnen som jag HATAR!! asså jag tål dom verkligen inte, och såklart har vi dom ämnena på måndagar + typ alla dagar. ämnena är matte och NO, jag HATAR dom!!! men men, that's life. idag har jag typ bråkat med en "kompis" vi hade varit tillsamans på lovet och då hade vi råkat säga några saker om min bästis, och så sa jag till min bästis vad vi hade sagt, och då sa hon typ att det var okej och att hon tyckte att det var bra att jag  berättade sanningen. men då blev den andra kompisen skitsur och sa att man inte kunde lita på mig, men om man pratar skit om mina bästisar så kommer jag att säga det till dom. så är det bara! men nu ska jag nog lägga ut lite bilder tror jag!

haha lite rosa kan ju inte skada!

asså inte den snyggaste men jag hittade ingen annan!

men imorgon kommer kanske lite nya och färska bilder direkt från mobilen! haha


Sol, härliga sol!! XD

Äntligen lite sol!! jag har varit ute nästan hela förmiddan. ja, som sagt så har jag bara varit hemma och chillat i solen, cyklade ner till skolgården och gungade och lyssnade på musik (som alltid!). imorgon är det skola igen. både tråkigt och roligt, tråkigt för att gå upp tidigt på morgonen, och roligt att träffa alla kompisar igen! dansen börjar ju på onsdag igen! då kommer vi äntligen få veta vilka kläder vi ska ha på dansuppvisningen! det ska bli kul! men nu ska jag gå in på facebook, om ni vill adda mig där så heter jag corne gulligaste angel.


Heej! <3

Hej! nu har jag äntligen fixat bloggen! det tog lite tid men det var det värt! idag har jag varit med två av mina bästa vänner, lilli och jossan, vi spelade samma spel i typ en timme, sen hade lilli och jossan kuddkrig, och så pratade vi med jossans mamma om typ allt möjligt. men nu måste jag gå

puss!


Header xD

tjenixen! jag är Cornelias kompis och det är jag som fixat den här bloggen !' :)

det här är min blogg www.skraattgropen.blogg.se :)

ha en bra dag!

/lilli

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0